Välkomna till min blogg om spel i alla dess former! Jag är en kille som älskar spel både till dator och konsoler och i min blogg kommer ni kunna läsa om de spel jag spelar och annat intressant från spelvärlden. Jag kommer ge er en resa genom mitt spelliv och samtidigt tipsa er om vilka spel som verkligen är värda att prova på inom de olika genrerna.

Spelande är något som är stort i dagsläget och något som många har ett intresse för och mitt mål är att dela med mig av mina erfarenheter. Jag har spelat i hela mitt liv både via datorn och en mängd olika konsoler, vilket gör att innehållet på min blogg är varierat. Här finns något som passar alla oavsett om de har ett stort eller litet intresse av spel.

Love gaming on black board

Några favoritspel

Som jag redan har berättat spelar jag det mesta och jag har provat de flesta spelen på marknaden. Givetvis har vissa spel blivit till favoriter och såklart föredrar jag vissa typer av spel. Trots detta gillar jag även att testa andra typer av spel. Ett av mina favoritspel just nu är GTA V. Det är ett spel som både har en bra story och ett riktigt bra onlinemultiplayerläge.

Jag spelar även gärna spel ur Assassins Creed-serien och Call of Duty-serien som båda är stora och riktigt bra spelserier. Utöver detta spelar jag sportspel som till exempel FIFA 18, som även det har ett bra onlineläge där du kan spela mot andra spelare för att visa vad du går för. Det är svårt att ta upp alla favoritspel eftersom mitt spelintresse är så brett. Ta en titt i bloggen för mer information.

gy playing

Få information om nya spelsläpp och annat aktuellt från spelvärlden

Här på min blogg kommer jag skriva inlägg om vilka nya och heta spel som släpps både till dator och konsol. Det släpps en hel del efterlängtade spel nu i höst som till exempel FIFA 19 och Red Dead Redemption 2. Nyligen kom också ett Spidermanspel exklusivt till PS4 och det är ett riktigt snyggt och bra spel som har blivit berömt av spelkritiker världen över.

Jag hoppas du kommer ha stort nöje av min blogg och att du kommer finna mycket av intresse här hos mig. Jag skriver för er andra spelare där ute som liksom jag brinner för spel i alla dess former. Följ min blogg om du vill ha färska nyheter från spelvärlden, uppdateringar om nya och gamla spel och heta tips om hur du kan spela gratis!