win at online games

Bra gratisspel på nätet

I den moderna världen med all teknik och medföljande distraktioner kan det ibland vara skönt att koppla av och lustigt nog gör många det genom att spela spel. På nätet finns massor av spel att välja bland, både sådana du behöver betala för att spela och sådana som är kostnadsfria. I den här korta artikeln kommer du kunna läsa om ett urval av spel som går att spela gratis online.

Nedan kommer vi ta upp tre olika klassiska spel och mer information om dem. Först ut är det klassiska kortspelet spindelharpan, följt av två andra spel med en lång och populär historia bakom sig, nämligen tetris och blackjack. Dessa tre är ett ytterst litet urval från den stora massa av spel som finns att ta del av. Förhoppningsvis kommer du lockas att testa på något av spelen som nämns här.

Spindelharpan och blackjack

ace och heartSpindelharpan är ett klassiskt spel som alla som någonsin har haft en Windows-dator förmodligen har hört talas om och kanske till och med spelat i sin PC. Trots att datorerna har moderniserats och spelen har ändrats lever suget för spindelharpan fortfarande kvar. I dagsläget går det även utmärkt att spela spelet online. Reglerna är enkla och det är ett utmärkt tidsfördriv att lista ut en omgång av spindelharpan. Dessutom är det helt gratis.

Blackjack är ett väldigt omtyckt kortspel online. Här gäller det att med hjälp av klassiska spelkort lyckas få en hand med högre poäng än den som dealern har. Knekt, dam och kung räknas som 10 medan ess räknas som 1 eller 11. Det här är ett spel som ofta förekommer på barer, klubbar och casinon runt om i världen. Du kan även spela högkvalitativa versioner gratis online, utan att behöva bege dig ut.

Tetris

spela tetrisEtt spel som sedan länge är en klassiker är tetris. Det var redan 1984 som spelet lanserades och 1989 blev det möjligt att spela det på GameBoy. Sedan dess har det äntrat onlinemarknaden och går idag att spela på flertalet ställen på nätet. Tetris är ett pusselspel där du ska vända och vrida på fallande figurer så att de landar på ett så fördelaktigt sätt som möjligt ovanpå andra figurer.

Vi hoppas att något av dessa tre spel har väckt din nyfikenhet. Om så är fallet kan du enkelt leta upp spelet online och börja spela direkt. Alla spel som du kan läsa om i denna artikel finns i kostnadsfria versioner och kan oftast spelas utan medlemskap på någon spelsida. Glöm inte bort att det finns en hel speldjungel där ute, så om du vill testa fler spel har du mycket att välja bland.